Rätansbyn

- Sovas över hos oss.

 

För dig som är hyresgäst hos Grönklöverns Fastigheter finns möjlighet att hyra en möblerad övernattningslägenhet när du får besök.

Är du intresserad av att hyra en möblerad övernattningslägenhet är du välkommen att kontakta oss på 070 37 32 182.

 

 

Så här fungerar det

Lägenheterna bokas på 070 37 32 182. Betalning sker mot faktura, inom 15 dagar efter faktureringsdatumet. Om betalning ej sker i tid, så spärras kund för framtida förhyrning. Du har tillgång till lägenheten från kl 14.30 ankomstdagen och lämnar den senast kl 11.00 avresedagen. Därefter besiktas lägenheten. Bokning kan i regel ej ske med lördag eller söndag som ankomst- eller avresedag, vid behov av det får du fråga om möjligheten finns.

 

När du lämnar lägenheten ansvarar du för att den är städad. Det går också bra att köpa den tjänsten, kontakta oss för mer information. Utebliven eller undermålig städning debiteras hyresgästen i efterskott. För allas trevnad så är rökning förbjuden i alla lägen-heterna. Önskar du ta med dig husdjur hänvisar vi till speciellt utsedd lägenhet. Vi till-handahåller inga förbrukningsvaror, t ex tvål och toalettrullar.

 

Utrustning

Alla lägenheter är utrustade med möbler, husgeråd, mikrovågsugn, TV, täcken, kuddar och städutrustning. Du tar själv med sängkläder och handdukar.

Tillgång till tvättstuga finns.

 

Hoppas att du får en trevlig vistelse i vår lägenhet!

 

Bovärden

Öppettider: måndag-fredag kl 08.00–16.00

070- 37 32 182

E-post: bokning@gronklovernsfastigheter.se

 

 

 

© Copyright 2012. All Rights Reserved.